A mentett macska visszanyeri látását és gyönyörű szemeivel lepi meg megmentőjét

szépszeműcica

Amikor Carmen Morales Weinberg befogadott egy Cotton nevű, beteg és fájdalmakkal küzdő macskát, nem tudta elképzelni, milyen csodálatos utat fog megtenni a felépüléshez.

A hatéves Cotton az utcán élt és nemcsak gyenge volt és éhezett, hanem megnyomorította életét a rüh. A parazita atkák az arcát borították és megfosztották attól, hogy használhassa a szemét.

szépszeműcica

Szegény macska teljesen vak volt, és sokat küzdött azzal, hogy megpróbált táplálkozni anélkül, hogy látott volna valamit.

Weinberg, az Animal Friends Project Inc alapítója megértette, milyen rettenetesen fél és szorong szegény macska és elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy segítsen neki. Weinberg hozzálátott, hogy helyreállítsa Cotton súlyát és egészségét és segítsen neki megszabadulni a rühtől.

szépszeműcica

Az atkák nagy kényelmetlenséget okoztak neki, de az antibiotikumok segítségével Weinbergnek apránként sikerült kitisztítania a rühöt.

szépszeműcica

Weinberg különféle krémeket is bedolgozott Cotton fájós bőrébe, hogy tovább kezelje a rühöt és enyhítse a fájdalmat és a viszketést.

Az antibiotikumok, kenőcsök, szeretet és gondoskodás kombinációja lassan észrevehetően javította Cotton életminőségét.

szépszeműcica

Weinberg örült, hogy Cotton végre jobban érzi magát, de fogalma sem volt arról, hogy a kezelés milyen jól működik. Addig, amíg meg nem történt a váratlan: Cotton kinyitotta a szemét.

Amikor Cotton először kinyitotta a szemét, Weinberg nem talált szavakat.

Nemcsak azon csodálkozott, hogy szegény kis macska még mindig lát – feltételezte, hogy a rüh egy életre megvakította –, hanem teljesen lenyűgöző szemei ​​voltak. Cottonról kiderült, hogy heterokróm volt: a szeme két különböző színű volt. Az egyik szeme gyönyörű barna volt, a másik gyönyörű kék.

szépszeműcica

Miután visszanyerte látását, Cotton boldogabb volt, mint valaha. És tudta, hogy Weinberg volt újdonsült boldogságának forrása.

Bár eredetileg csak Cotton rehabilitációja és nevelése volt a célja, rájött, hogy a legjobb helyen van nála.

szépszeműcica

Most Cotton megtalálta örök otthonát a nőnél, aki visszaadta neki a szemét és végre boldogan, szeretetben és fájdalommentesen élheti életét.

szépszeműcica


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló