A nagyszülők el voltak ragadtatva, amikor az unokájuk meglepte őket a legédesebb ajándékkal

meglepetés

Azt a szeretetet, amit egy kutya adhat az embernek, gyakran nehéz leírni. A kutyák nem csak háziállatok – idővel a család részévé válnak, és mélyen a szívünkbe vésődnek.

Egy idős házaspár tudta ezt a legjobban, miután 14 boldog évet töltöttek szeretett kutyusukkal, Catitával. Minden vele töltött pillanat áldás volt e két ember számára, és igazi öröm volt öreg lelküknek.

Sajnos a tündérmeséjük nem tarthatott örökké, és végül el kellett jönnie életük legszomorúbb pillanatának. Az a nap, amikor Catita átment a szivárványhídon, a legnehezebb volt e két ember életében. Annyi mindenen mentek keresztül együtt, a boldog és a szomorú pillanatoktól kezdve, és most hirtelen el kellett búcsúzniuk.

Az unokájuk ezután úgy döntött, hogy meglepi nagyszüleit egy kiskutyával.

@ornevillalva_ Una alegría para ellos que en las vacaciones perdieron a su catita 👼❤️‍🩹 #parati #sorpresa #tiktok #trending #puppy #foryou #abuelos ♬ sonido original – Orne

Aznap csak egy csomagot hozott nekik, és azt mondta, hogy nyissák ki, és amikor kinyitották, ez a két ember nem tudta visszatartani örömkönnyeit.

Valóban szerelem volt első látásra, és egyikük sem tudta leplezni lelkesedését az új szőrös barátjuk iránt. Úgy döntöttek, hogy a Roma nevet adják neki.

Tudták, hogy egy kiskutya később segíteni fog nekik túljutni a veszteségen, de álmukban sem gondolták volna, hogy ennyi boldogságot hoz majd nekik, és elűzi a fejük fölött a sötét felhőket.

Úgy tűnt, mintha maga Catita küldte volna őt az égből, vigasztalásul a sok könnyért, amit elsírtak.

meglepetés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló