A nap hőse: a kóbor kutya megmenti a lány életét, miután két férfi fegyverrel támadt rá

naphőse

A kutyák hősiessége mindennap meg tud lepni minket, hiszen gyakran az életüket is feláldoznák azért, hogy egy másik életet mentsenek meg. Így történt a dél-chilei Angol városában is nemrég. Egy nap egy kiskorú lányt két férfi vett célba, akik autójukkal üldözték, majd hevesen próbáltak rátámádni.

A környéken lévő biztonsági kamera jól mutatja, hogy a lány egyedül sétált egy forgalommentes utcán, majd ekkor egy autó veszi őt üldözőbe és két férfi áll meg vele a lány mellett. A bűnözők észrevették, hogy egy diák, majd fegyverrel is megfenyegették. Ekkor a lány megijedt és hátrébb lépett, ekkor rohant elő a semmiből a hőse.

naphőse

A kutya ekkor hangos ugatásba kezdett, nem félt a nála sokkal nagyobb emberektől. Szerencsére ennek a tettnek köszönhetően a férfiak elmenekültek, mit sem törődve a lánnyal. Bár a helyzet ijesztő volt, még ijesztőbb lett volna, ha a kóbor kutyus nem avatkozik be.

A történet emlékeztet arra, hogy bár a világ gyakran veszélyes, még mindig akadnak hősök, akik hajlandók megvédeni a rászorulókat.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló