A nő egy utcán fekvő kutyára talált, az ágya fölött pedig egy kedves üzenet állt

Nincs annál jobb és boldogabb érzés, mint amikor egy idegent megmosolyogtatunk, jobb kedvre derítünk. Ezt az érzést szereti Connie is, aki egy idősebb labrador. Connie Angliában, Brightonban lakik és mindennap a háza elé fekszik ki egy matracra, ahol alig várja, hogy a szomszédokkal és az arra elhaladó emberekkel találkozhasson.

Mindenki mosolyog Conniera, amikor látják, hogy milyen boldogan csóválja a farkát, ám van egy üzenet, ami még nagyobb örömöt okoz az embereknek.

Becky Albon, Connie egyik közeli szomszédja épp a férjével sétált haza, amikor megpillantotta az idős kutyát, amint a ház előtt alszik egy matracon. Connie felkelt a páros érkezésére, és azonnal csóválni kezdte a farkát.

kedvesüzenet

Amint a nő elég közel volt ahhoz, hogy elolvassa az üzenetet, rögtön megértette, hogy miért örül annyira a kutya. Az egyik papíron ez állt:

“Ingyen ölelés. Öreg és ízületi gyulladásos vagyok, de még mindig sok szeretetet kell osztogatnom. Szeretettel, Connie.”

kedvesüzenet

A párosnak nem is volt szükségük többre, úgy döntöttek, hogy Connie megérdemel egy kis szeretgetést, így vele maradtak egy ideig, mielőtt tovább indultak volna.

“Nagyon barátságos volt, örült, hogy lát minket és azt is megengedte, hogy a hasát vakargassuk. Majd még több ember sétált arra és egyre boldogabb és izgatottabb lett.” – mondta Albon.  A nő megerősítette, hogy Connie-nak már a megjelenése is feldobta a napját és sokkal boldogabbnak érezte magát.

Amikor Connie nem a verandán ül, és ingyenes ölelést kínál szomszédainak, az idősebb kutya családja otthonában található, és magába szívja az őt legjobban ismerő emberek szeretetét.

Szomszédai pedig mindennap elsétálnak hozzá és elárasztják őt szeretettel, ami az ő napjukat is sokkal szebbé teszi.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló