A nő észreveszi, hogy varjak követik őt – aztán rájön, hogy üzenni akarnak

Karenlynn Stracher vadrehabilitátorként dolgozik, és bár számos állatfajon segített már, sosem tudhatja, ki lesz a következő; azonban ő mindig készen áll, ha szükség van rá. Nemrég kollegája, John Debacker hívta fel, aki egy varjút mentett ki egy szennyvízcsatornából. Stracher gondolkodás nélkül rávágta, hogy vigye el hozzá a madarat.

üzenet

A varjú szerencsére nem sérült meg, ugyanakkor nagyon vizes volt, ezért egy biztonságos menedék kellett neki, ahol megszáradhat. Stracher ezért úgy döntött, saját magánál szállásolja el egy éjszakára. A nő élelmet és meleg helyet biztosított neki. Másnap azonban váratlan dologra lett figyelmes.

üzenet

Reggel egy másik varjú a ketrec tetején ült és nézte a benne lévő madarat. Később, amikor elengedte a már megszáradt madarat, elindult az edzőterembe, amikor észrevette, hogy valaki követi őt. Kiderült, hogy a megmentett varjú volt az, aki a barátját is magával vitte. Hamar rájött, hogy így próbálnak neki köszönetet mondani, amiért segített.

üzenet

A varjak hihetetlenül intelligens állatok. Az NPR szerint a madarak képesek emlékezni az emberi arcokra.

Stracher reméli, hogy videója segít az embereknek megérteni, milyen okosak lehetnek ezek a gyakran figyelmen kívül hagyott vadon élő madarak.

@wildliferehab_kl https://gofund.me/a50bb5d9 #wildliferehab #wildliferescue #crow #crowfriend #crowfriends #mystalker #imbeingstalked #theyarefollowingme ♬ original sound – KL the Wildlife Rehabilitator


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló