A menhelyi kutya elvesztette a reményt, hogy valaha örökbe fogadják – aztán meglátták az üzenetét

szomorúság

Bellát tavaly áprilisban adták be a menhelyre, és bár nagyon kedves és barátságos kutya, ennek ellenére mégsem érdeklődött iránta senki. Bella már 130 napja várakozott a menhelyen, és remélte, hogy valaki beleszeret; de még csak rá sem néztek.

A menhely dolgozói sem értették, hogy egy ilyen szeretetteljes kutya miért nem kell senkinek. Akárhányszor Bella kennelje mellett sétáltak el, összetört a szívük a szomorú kutya láttán.

szomorúság

A személyzet azonban nem mondott le róla, tudták, hogy ha valaki megismeri Bella történetét, akkor megtalálja a tökéletes családot. Ezért felragasztottak egy üzenetet Bella kennelére, majd levideózták és a TikTokon közzétették.

Ez állt az üzenetben: “Belefáradtam abba, hogy reménykedek, amikor több százszor elsétálnak. Megpróbálom fenntartani a lelkem, de 130 nap után ebben a magányos ketrecben kezdem azt hinni, hogy soha senki nem fog észrevenni. Nem értem. Poci edzett vagyok, jól nevelt, mint a legtöbb kutya, tudok szeretni, szeretem a gyerekmedencét, szeretem a legapróbb gyerekeket és a nagy embereket is. Annyira szeretek adni, de úgy tűnik, ezt senki sem akarja. Mi a baj velem?”

@humanebroward Losing hope 💔 Beautiful Bella is usually one of our happiest, most social dogs, but after 4 months of waiting to be adopted, she’s starting to shut-down 😔 Sadly, this 3-year-old was given up by her former owner because the landlord said NO to bulldog breeds 🥺 Now she’s wondering if she will ever find another family 💔 Bella loves getting attention from us, and she is a staff and volunteer favorite ❤️ We’re not sure why adopters have passed her by, because Bella is so fantastic! She loves children and is good with other dogs. Bella is hoping you’ll give her a second chance at love 🙏❤️ Thanks to @JRDUNN JEWELERS , Bella’s adoption fee has been sponsored ❤️ If you cannot adopt, please share for Bella 🙏 To adopt or foster Bella (A650497), please start by submitting an application online (link is in bio) and then stop by. The Humane Society of Broward County is located at 2070 Griffin Road, Fort Lauderdale, FL. We’re open 7 days a week at 11am. Call us with any questions 954-989-3977 ext. 6 #rescuedog #shelterdog #adoptme #adoptdontshop #humanebroward #fortlauderdale #florida #dogvideos #video #southflorida #miami #browardcounty #miamidade #dogs #dogoftheday #dogsoftiktok #dogshelter #animalshelter #fyp #foryou #foryoupage #bullybreed #pittie #pittiesoftiktok #pitbull #bella ♬ original sound – Humane Society Broward County

Másnap délelőtt egy állatbarát nő várakozott a menhelyen. Elmondta, hogy a videó láttán azt érezte, hogy Bella a megfelelő kutya számára. Amikor pedig találkozott vele, teljesen megbizonyosodott róla. Bellának végre lett egy családja, aki imádja őt és ahol végre boldog lehet.

szomorúság


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló