A nő hetekig próbált megmenteni egy elhagyott kutyát, sikertelenül – végül a férjének remek ötlete támadt

Amikor Liberty-t először dobta ki a gazdája, nem igazán tudta, mit tegyen. Elveszett volt, és sok időt töltött gondolkodással. Végül egy építkezési udvarra bukkant, ahol sokan dolgoztak vadonatúj házak építésén.

Hagyták, hogy ott maradjon, mert nem volt hova mennie, és nem is zavart senkit. Nemsokára Megan észrevette, hogy a kutya sétálgat, ezért úgy döntött, megpróbálja megmenteni Libertyt az utcai élettől, és új otthont ad neki.

Amikor Megan először próbálta elkapni ezt az édes kutyát, nem volt túl sikeres.  Bár Liberty élvezte az ételt és a vizet, amit kapott, nem volt annyira biztos az új emberben, aki ezt adta neki.

ötlet

Megan kifogyott az ötletekből, hogyan lehetne rávenni, hogy megnyugodjon a jelenlétében, ezért a férje kitalált egy tervet.

Azt mondta neki, hogy maradjon otthon, ő pedig elmegy sétálni a kutyákkal, hogy lássa, Liberty hogyan reagál rájuk.

Persze eléggé felbátorodott a többi kutya jelenlétére, és azonnal odalépett hozzájuk. Ők is megkedvelték őt, így játszottak egy kicsit. Amikor Megan férje rájött, hogy a terve bevált, úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne hazavezetni a lányt.

Amikor ő és a kutyái elindultak, Liberty végig követte őket. Ez jó volt, mert ez azt jelentette, hogy a terve bevált. Végül hazatértek, és Liberty utánuk sétált. Abban a pillanatban megértette, hogy ez az új otthona.

ötlet

Megtudták, hogy Liberty már 15 éves volt, amikor találkoztak vele, és ez hatalmas meglepetés volt számukra.

Kora ellenére nagyon vidám kutya, aki még mindig tudja, hogyan kell jól érezni magát.

Liberty óvja az egész családot, nagyon szereti őket. Még akkor is ott volt, amikor a babák először hazajöttek.

Mindig ott van mindenkinek, és nem szeret távol lenni a gazdáitól. Amikor elmennek otthonról, szorong, valószínűleg a múltbeli trauma miatt.

Mivel ő egy idős kutya, elég sok egészségügyi problémája van, és hospice gondozásban is részesül. Az állatorvosok számos lehetőséget ajánlottak a gazdáinak, amelyek talán egy ideig segíthetnek Libertyn. Ők azonban ellenük döntöttek, és úgy gondolták, hogy a legjobb, ha addig adják neki a legjobb időt, amíg még velük van.

Bár a problémái csak fokozatosan súlyosbodnak, Liberty még mindig egy boldog kutya, aki csak azt szeretné, hogy a családja jól legyen.

A szívfájdalmak ellenére tudja, hogy hamarosan nem lesz velük, a családja minden egyes pillanatot megbecsül, és mindent megtesz, hogy segítsen neki élvezni az életét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló