A pici, bénult cica megkapta az első kerekesszékét és annyira boldog, hogy nem tudja abbahagyni a rohanást

tolószékes cica

Néha szükségünk van egy kis plusz segítségre az életben. Max ezt túlságosan is jól tudja.

Az imádnivaló kis cica rosszul működő hátsó lábakkal született, édesanyja nem sokkal születése után elhagyta. Úgy tartják, hogy édesanyja tudta, hogy semmit sem tehet érte és félt, hogy nem fog sokáig életben maradni ezen a világon. Természetes ösztöne az volt, hogy otthagyja őt és azokra a cicákra összpontosítson, akiknek esélyük volt túlélni.

Max szerencséjére azonban a Massapequa Pet Vet munkatársai fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy segítsenek a beteg állatoknak új életre kelteni. Magasan képzett állatorvosokból álló csapatként gondoskodnak arról, hogy a gondozott állatok pontosan azt a támogatást kapják, amire szükségük van és örömmel segítettek a kis Maxnak is.

Miután anyja elhagyta, Maxnek sikerült egy ideig egyedül is túlélnie, de az ideje gyorsan fogyott. Aztán egy kedves lélek rátalált az utcán és elhozta a Massapequa Pet Vet szakképzett csapatához. Ez örökre megváltoztatná az életét.

tolószékes cica

Az orvosok hamar rájöttek, hogy valami nincs rendben a lábával, és úgy döntöttek, hogy saját tolószéket adnak neki. Max a mellső lábait használva előre-hátra billegett a szobában. Nagyon boldog volt. Hirtelen nem hátráltatta rosszul működő hátsó lábai. Úgy tudott szaladgálni, mint bármely más cica.

tolószékes cica

Most az állatorvosok segítenek Maxnek izomépítésben és az idegek stimulálásában, hogy teljes mértékben ki tudja használni új székét.
Edzésprogramjában vízi gyakorlatok és rúdmászás szerepel. A rúdra való felmászással, a rúdra ugrálással és a rúdon való lógás gyakorlásával Max erősíti mellső lábai izmait, ami létfontosságú ahhoz, hogy előre tudja húzni magát.

Függetlenül attól, hogy Max érez-e valaha valamilyen érzést a hátsó lábaiban, jövője fényesnek tűnik az elhivatott orvoscsapatnak köszönhetően. A tolószék lehetővé teszi számára, hogy szaladgáljon, játsszon és erős mellső lábainak köszönhetően még a kerekesszék nélkül is vonszolhatja magát. Max nem is lehetne boldogabb.

tolószékes cica

Annak ellenére, hogy ilyen nehezen indult az élete, Max most már tud játszani és hülyéskedni, mint bármely más cica. Rengeteg játéka van, amivel játszhat és más, vele egyidős cicákkal is tud játszani. Úgy rohangál a klinikán, mint a világ legboldogabb kiscicája.

Max folytatja a gyakorlatokat, és bármi történjék is, felnőve gazdag és kifizetődő életet élhet.

Nézze meg Maxot és tolószékét az alábbi videóban:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló