A rendőr megment egy fuldokló kiskutyát, majd hatalmas elhatározásra jut

fulladás

A kutyák nagyon barátságos állatok, szeretik az emberek társaságát és igyekeznek minden idejüket megosztani velük.  Sajnos azonban nem minden ember ismeri fel az értéküket. Vannak, akik nem veszik észre, milyen mértékű szenvedést tapasztalhatnak ezek a szegény állatok.

A legkegyetlenebb emberek hamar megunják a társaságukat és már nem akar6nak gondoskodni róluk, ezért gyakran előfordul, hogy sokan elhagyott kutyákat látnak az utcán kóborolva. Szerencsére vannak nagyon jó emberek is, akik képesek az életüket kockáztatni egy állat megmentése érdekében; így tett egy rendőr is, aki egy kutyát mentett meg a fulladástól, majd egy hatalmas elhatározásra jut.

fulladás

Floridában történt az eset, amikor egy rendőrt riasztottak egy fuldokló kutyához. A rendőr rögtön a helyszínre sietett és nem hitt a szemének. A kutya utolsó erejével küzdött az életéért, a fulladás veszélye fenyegette. Szerencsére a rendőr időben odaért, megragadta a mancsét es felhúzta.

fulladás

A kutyus nagyon megrémült, de a rendőr jelenléte hamar megnyugtatta és nagyon gyorsan összebarátkoztak. A férfi rendkívül megkedvelte a kutyát, így állatorvosi vizsgálat után úgy döntött, hogy nem hagyja magára, inkább örökbe fogadja. Azóta nagyon összenőttek, szinte elválaszthatatlanok barátok lettek!

fulladás


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló