A sebesült cica és az egyszemű kutya a gyógyulásuk alatt találkoztak, végül elválaszthatatlanok lettek

A sebesült cica és az egyszemű kutya a gyógyulásuk alatt találkoztak

Kickie D’Alfonso egy végtelenül önzetlen és segítőkész ember, aki mindig igyekszik megoldani mások problémáit. Kickie állatorvosként dolgozik, így az a feladaata, hogy a bajba jutott és sok szenvedést átélt állatokon segítsen és szerető gazdát találjon nekik.


A férfi otthonában is szokott átmenetileg állatokat fogadni és így történt ez Squirtle és Lai Lai-val is. Squirtle még júliusban érkezett Kickie kezei közé és a cica nagyon rossz állapotban volt. A teste tele volt sebekkel, nagyon megsínylette az elmúlt időszakot, de végül az egyik helyi állatmenhely gyűjtésbe kezdett amivel megmentették az életét.

A menhely megkérte az állatorvost, hogy vigye haza magával a cicát így hamarabb fog gyógyulni. Egy hónappal később került hozzá Lai Lai, az a boxer aki már harmadjára marad gazdi nélkül. A kutya egyik szeme megsérült, a teste pedig tele volt daganatokkal – az utóbbit szerencsére egy műtéti beavarkozással sikerült eltávolítani. A két állat hamar összeismerkedett egymással és nagyon jó barátok lettek, szinte az egész napot együtt töltötték. Az alábbi videóban látható a páros, akik természetesen itt sem engedik el egymást.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló