A tengerparton talált ijedt kiskutya a leghihetetlenebb átalakuláson ment keresztül

partontalált

Squishy kutyának nem indult könnyen az élete. A gazdái elhagyták, és tehetetlenül bolyongott a Saipan-sziget tengerpartján.

Amikor először meglátták ott, rendkívül megijedt és szörnyű állapotban volt. Nyilvánvalóan régóta nem evett, mivel teljesen alultápláltnak tűnt. Emellett hatalmas kullancsfertőzésben és rühbetegségben is szenvedett – szegény kiskutyáról hetek óta senki sem gondoskodott!

partontalált

Múltja miatt minden emberrel bizalmatlan, Squishy azonnal ugatott mindenkire, aki a közelébe került. De az emberek, akik figyelték őt a tengerparton, tudták, hogy nagy szüksége van a segítségre. Ezért felvették a kapcsolatot a Boonie Babies állatmentőkkel, akik perceken belül kiértek a helyszínre.

Amikor meglátta a négylábút, rendkívül kimerült volt a hőségtől, és a kiszáradás szélén állt. Amit először észrevett: Squishy nyakörvet viselt! Tehát úgy tűnt, hogy korábban volt gazdája. Sajnos ez a strand arról híres, hogy rendszeresen kidobják a megunt állatokat.

partontalált

Aria és segítői megpróbálták elkapni a kiskutyát, de az folyamatosan ugatott rájuk. Mivel azonban túl gyenge volt, a mentőknek könnyű dolguk volt a kutyával. Törülközővel fogták el, és végül biztonságba vitték. Squishy először nem tudta, mi történik vele – mindazok után, amin keresztül ment, félelme túlságosan is érthető volt.

De nem tartott sokáig, hogy rájöjjön, hogy a körülötte lévő emberek csak segíteni akarnak neki. Az állatvédők szeretettel gondoskodtak a kölyökkutyáról, és megadták neki a megérdemelt szeretetet.

Squishy napról napra jobb és jobb lett. Végül visszanőtt a bundája, és sikerült visszanyernie az emberekbe vetett bizalmat. Squishy hihetetlen átalakuláson ment keresztül, és mára szinte felismerhetetlen.

partontalált


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló