15 bizonyíték, hogy az állatok még a legkeményebb szíveket is képesek meglágyítani

Vannak, akik imádják az állatokat, és vannak – főként férfiak -, akik nem rajonganak értük. Ők azok, akik nemet mondanak a háziállatra. De minden egy csapásra megváltozik, mikor a kis négylábúak beteszik mancsaikat a házba.

Ezek a férfiak lesznek a legelsők, akik szerelembe esnek velük, beengedik őket az ágyukba és egész nap velük bújnak össze. A legjobb barátokká válnak! Az állatok képesek megnyerni maguknak bárkit, még a legkeményebb fickókat is, ahogyan ezt a következő fotók is bizonyítják!

1. “Ha útban lesz, én rálépek.”

2. “Nagyon ellenezte a szőrtelen macskát, de a bőr a bőrön a legjobb módja a kötődés megteremtésének.”

3. “Akármennyit könyörögtem kiskoromban, apukám nem engedte, hogy háziállatunk legyen. A fotón ő van, ahogyan utaztatja a macskámat a dobozban (amit Cica Expressznek hív), közben pedig vonat-hangokat ad és nevet, mint egy kisgyerek.”

4. “Apukám: “Vissza tudjuk vinni? Ha itt marad, nem mehet fel a bútorokra és én semmit sem fogok csinálni vele. Apukám néhány nappal később: “Elteszem ezt a párnát, hogy több helyed legyen. Így kényelmes? Simogassalak?  Olvassunk együtt!”

5. “3 évbe telt, hogy meggyőzzem, mert ő a macskákat szereti. Megengedte, de azzal a feltétellel, hogy az ágyba és semmilyen bútorra nem mehet fel. Most minden reggel így ébrednek.”

6. “Apa korábban: “Ha elköltözöl, viszed magaddal.” Apa most: “Tényleg el akarod vinni?”

7. Még mindig nem hajlandó beismerni, hogy imádja a macskákat.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló