Az állatmentők egy kiskutyára bukkannak a szemetesben, aki képtelen elhagyni a kiságyát

szemetesben

A szemeteszsákok és egy régi görögdinnye mellett egy szemeteskukában egy apró fekete-barna kiskutya feküdt türelmesen a kutyaágyán. Úgy tűnt, beleolvadt, alig tudta kidugni a fejét a szemét fölé.

Szerencsére egy állatbarát ember észrevette, és jelentette a dél-karolinai Spartanburg környezetvédelmi tisztjeinek, akik azonnal a helyszínre siettek. Nem sokkal ezután csörögni kezdett a Greenville Humane Society telefonja.

szemetesben

“Felhívtak minket, és megkérdezték, hajlandóak lennénk-e elvinni” – mondta Rachel Delport, a Greenville Humane Society vezérigazgatója. – “És persze igent mondtunk.”

Delport csalódott volt, és nem értette, hogy valaki  hogyan hagyhat egyedül egy tehetetlen állatot a szemetesben.

“Szomorú látni az embereket, akik nem teszik meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy úgy bánjanak az állatokkal, ahogyan kell velük bánni” – mondta.

szemetesben

A kutyus, akit később Colemannek neveztek el, nagyon izgatott volt, hogy biztonságban lehet azokkal az emberekkel, akik törődtek vele. Személyisége kezdett ragyogni – sokkal hangosabb lett, és szeretett minden figyelmet, amit csak kapott.

Az állatmenhely gondoskodott arról, hogy Coleman minden eszközzel rendelkezzen ahhoz, hogy kiváló örökbefogadásra jelölt legyen, és még fotózást is rendeztek neki. Coleman hamarosan készen állt arra, hogy találjon egy családot, aki örökké szeretni fogja és Delport bízik benne, hogy hamarosan már egy család részese lehet.

szemetesben


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló