Az állatmentők megmentettek egy hatalmas hasú kutyát, és elvitték az állatorvoshoz, hogy megnézzék, mi a baja

Amikor az állatmentők hallottak egy szokatlanul nagy pocakú kutyáról, aki egy városban kóborolt, megérkeztek a helyszínre, hogy utánajárjanak.

A kutya nagyon barátságosnak tűnt, és könnyen barátságot kötött a többi kutyával, akikkel találkozott. Mivel a helyiek azt hitték, hogy szuka kutya, azt feltételezték, hogy vemhes, és gyakran etették.

Úgy tűnt, egyikük sem ismeri a kutya előéletét. Csak annyit tudtak, hogy a kutyának nincs gazdája, és hogy naphosszat kóborol.

duzzanat

Megtudták, hogy a kutyus neve Bangwool volt. Az együttérző nő elmondta nekik, hogy ő és a férje két évvel ezelőtt találkoztak Bangwool-lal. Összebarátkozott a házaspár saját, Ming-gu nevű kutyájával.

Akkoriban Bangwool egészséges volt, és a hasa sem volt feldagadva. Bár a kutyus értékelte a kedves asszony segítségét és a neki adott ételt, szomorúnak és távolságtartónak tűnt. Valahányszor megette az ételt, sietve távozott.

Az állatmentők követték a kutyát, aki egy idő után belépett egy lakatlan házba. A kutyust követő emberek megtudták, hogy Bangwool korábban abban a házban élt a gazdájával, aki elhunyt.

duzzanat

Szomszédai szerint a kutya minden egyes nap felkereste egykori otthonát, remélve, hogy ott várja őt szeretett gazdája. A nő, aki a kutyáról gondoskodott, segített a csapatnak megmenteni Bangwoolt. Sikerült becsalogatnia őt egy ketrecbe, amelyet a mentők állítottak fel.

Miután az állatorvos elvégezte a szükséges vizsgálatokat, arra a következtetésre jutott, hogy Bangwoolnak nincs daganata.

A kutyusnál egy örökletes szívbetegséget diagnosztizáltak, és szívférgességgel is fertőzött volt. Mivel a vérét nem tudta a szívébe pumpálni, az a hasába folyt, ahol felgyülemlett. Az állatorvosi csapat eltávolította a gyomrában felgyülemlett folyadékot, és Bangwool kezdte jobban érezni magát.

duzzanat

A házaspár, aki a kutyusról gondoskodott, eljött érte. Elámultak, miután meglátták Bangwoolt. Teljesen más kutyának tűnt. Úgy döntöttek, hogy szerető otthont adnak Bangwoolnak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló