Az állatmentők szíve összeszorult, amikor megtudták, hogy ez a kutya 6 évet töltött láncon

Amikor a mentők üzenetet kaptak egy kutyáról, akit a gazdája szörnyű körülmények között tartott kint, nem vesztegették az időt a megmentésére.

Odasietettek, és elhatározták, hogy meggyőzik a gazdát, hogy adja át a kutyát a gondjaikra. Amikor azonban végre személyesen is meglátták a kutyát, a szívük majd megesett a torkukon. Amikor arról kérdezték, hogy a kutya mikor járt utoljára állatorvosnál, a tulajdonos megemlítette, hogy ennek már több mint három éve.

Szerencsére meggyőző erőfeszítéseik meghozták gyümölcsüket, és sikeresen meggyőzték a tulajdonost, hogy adja át szegény kutyát egy mentőszervezetnek, amely a lehető legjobb ellátást nyújtja neki.

6év

A kutyát azonnal egy ládába tették, és elvitték egy szebb és ígéretesebb jövő felé.

Eközben Caitie Evers, egy nonprofit mentőszervezet munkatársa már alig várta, hogy felvegye új nevelt kutyáját – akit később Marilynnek neveztek el -, és elhozza egy szerető új otthonba.

Miután Marilyn beköltözött a nevelőotthonába, azonnal megkezdték a kezelését. Már egy héttel később hatalmas javulást lehetett látni az állapotán.

Marilyn pillanatok alatt teljesen felismerhetetlenné vált. Most gyönyörű új bundája van, ragyogó mosolya, és teljesen egészséges – ez szöges ellentétben áll korábbi, korábbi otthonában töltött életével.

6év

Múltja ellenére Marilyn legjobban az emberi szeretetet szereti, és szerencsére megtalálta a tökéletes családot, akiktől rengeteg szeretetet kap.

Marilyn – most már Nala néven – a legboldogabb kislány örök otthonában, a Michigan-tó partján, ahol végtelen szeretettel kényeztetik.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló