Az állatmentők megmentik a sántikáló kutyát – meglepődnek, amit észrevesznek rajta

lelottkutya

Az állatmentőket júliusban értesítették egy kutyáról, aki a kinti hőségben sántikált.  A hőmérséklet az egekbe szökött, ilyenkor az állatmentők sokkal elfoglaltabbak lesznek. Nemcsak a hőségben bajbajutott jutott kutyákat, hanem több bántalmazott kutyák miatt is értesítik őket. Van, hogy egyszerre mindkettő miatt, ahogyan most is.

lelottkutya

Amikor Donna Lochmann állatmentő, Roddie-hoz, a rémült kutyához közeledett, a kutya megijedt és a bokrok közül sántikálva futni kezdett, hogy elmenekülhessen. Nem jutott messze, így a nő a bizalmába tudott férkőzni. Hamar észrevette, hogy meglőtték, így tudta, sietnie kell.

lelottkutya

Donna óvatosan a nyakára helyezett egy pórázt, majd a kezébe vette és az autóhoz indultak. Az állatkórházba beérve Roddiet megvizsgálták, ahol kiderült, hogy a golyó teljesen összetörte a csontját, így amputálni kell a lábát. Bár az egyik lábát elvesztette, Roddie sokkal jobban érezte magát, hisz elmúlt a fájdalom.

Jelenleg élvezi a menhely dolgozói szeretetgetésé, de hamarosan ideiglenes családba kerül, ahol tovább élvezheti az öleléseket.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló