Az anyakutya kimerülten tartotta maga előtt a kiskutyáját remélve, hogy valaki hamarosan megmenti őket – videó

anyakutya

Az anyakutya minden porcikája fájt, és kimerült volt. A szemei kifejezték azt a kínt, amit saját maga, de különösen a kölykei miatt érzett, különösen a vak és ezért még gyámoltalanabb kiskutyája miatt. Az ilyen képektől fáj a szív, mert akinek van (vagy volt valaha) kutyája, az tudja, milyen csodálatos a hűséges négylábúak lelke.

Az anyakutya kóborlás közben minden energiáját felemésztette. Megállt egy kapu előtt és segítségért kezdett könyörögni. Sovány teste elárulta fáradtságát és éhségét, miközben egyetlen vágy hajtotta: meg akarta védeni a gyermekeit.

Szerencsére hamar észrevették az anyakutyát, és tudták, hogy nem hagyhatják őt és kölykeit magára. Azonnal meleg, biztonságos helyre vitték a családot. Sajnos az egyik kiskutya nem élt túl, amely összetörte az anyakutya szívét.

Idővel, türelemmel és elszántsággal ő és a kis túlélő kezdi visszanyerni bátorságát. Addig is új barátaik igyekeznek majd megadni nekik a szükséges támogatást, hogy visszanyerjék önbizalmukat és az egészségüket. Szerencsére most már jó helyen vannak!

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló