Az éhező kóbor kutya köveket és gallyakat eszik, hogy túlélje a mindennapokat

kőésgally

Amikor a Déli Állatvédő Szervezethez bejelentés érkezett egy New Orleans utcáin élő, alultáplált kutyáról, azonnal a segítségére siettek.

A szervezet munkatársai megdöbbentek, amikor meglátták, milyen állapotban van. A vizsla keverék, akit most Alexnek neveztek el, majdnem éhen halt, és alig mozgott.

kőésgally

Siettek és elvitték egy állatvédelmi központba, ahol megfelelő ellátásban részesült. Ott egy röntgenfelvételen valami egészen meglepő dologra derült fény.

Alex köveket és gallyakat fogyasztott az utcán, hogy életben maradjon. Ez volt az egyik legszívszorítóbb dolog. Szerencséjére mindennek most már vége. Jó kezekben van, és minden segítséget megkap, amire szüksége van ahhoz, hogy teljesen felépüljön.

kőésgally

Alex hetekig lábadozott, de útja során egy Diane Lundeen nevű nő kísérte el, ideiglenesen befogadta az otthonába.  Az idő előrehaladtával azonban egyre erősebb lett a kötelékük, és Diane tudta, hogy neki magának kell örökbe fogadnia őt.

A nála töltött idő alatt a súlya gyarapodott, és a hangulata is nagyon gyorsan változott. Az utcán élő depressziós kutyából néhány hét alatt boldog és játékos kutyává vált.

Végül minden jól alakult számára, és most már minden pillanatot élvez az új családjával.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló