Az elhagyott kiskutya testvérét átölelve kiált segítségért, remélve, hogy valaki észreveszi őket

sérülttestvér

Amikor egy nő furcsa kiáltásokat hallott az utcáról, azonnal rájött, hogy egy segítségre szoruló állatról van szó. Két kutyára találtak, Patacora és Pataconára, akik szorosan egymáshoz bújtak abban a reményben, hogy valaki megtalálja őket és segítő kezet nyújt.

Ez a szívszorító jelenet könnyeket csalt megmentői szemébe, de amikor megtudták, mi történt valójában velük, feldühödtek. Az egyik testvér nagyon szörnyű balesetet szenvedett, és korábbi gazdáik az utcán hagyták őket, így magukra maradtak.

sérülttestvér

A megmentőjük óvatosan felkapta és hazavitte őket, hogy ehessenek, mielőtt állatorvoshoz viszi őket.

Úgy tűnt, mindkét kölyöknek bőrproblémái vannak, valamint alultápláltság és paraziták gyötörték őket. Úgy tűnik, Pataconát súlyosan bántalmazták, aminek következtében a gerince megsérült, ami miatt nem tud járni.

sérülttestvér

Az állatorvos javasolta, hogy Patacona viseljen merevítőt, hogy a gerince megfelelően igazodjon. Ő és testvére is kapott egy gyógyszert, amely segít meggyógyítani a bőrüket, valamint megszabadulni a parazitáktól.

Egy hónap elteltével Patacona a merevítőnek köszönhetően már futni is tudott. És bár néha még szüksége van a tolószékre, ez nem akadályozza meg abban, hogy a legjobb életét élje.

sérülttestvér

A bátyjával töltött idő volt az egyik kedvenc elfoglaltsága, és bár kissé szomorú volt, amikor örökbe fogadták, tudta, hogy jó élete lesz az új gazdáival. De egyelőre még gyógyulnia kellett, miután átesett egy műtéten, amely lehetővé tette számára, hogy normálisan járhasson.

Biztosak vagyunk benne, hogy Patacona hamarosan felépül és valaki beleszeret annyira, hogy örökbe fogadja!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló