A kutya, akinek a bizalmát lehetetlen volt megnyerni, hirtelen megjelenik az állatmentő ajtaja előtt

bizalmatlan

A kutyák sokkal intenzívebben érzik az emberi szeretetet, de tragédiaként élik meg azt is, amikor ugyanaz az ember elárulja őket. Ez gyakran súlyos következményekkel járhat, és az egyik legrosszabb az, amikor a kutya teljesen elveszíti az emberekbe vetett hitét.

Egy Jake nevű kutyával pontosan ez történt, amikor egy állatmentő rátalált. Minden próbálkozása ellenére ez a szegény kutyus képtelen volt újra felismerni a jóságot az emberekben.

bizalmatlan

A semmiből tűnt fel a birtokán. Prue Barber, egy menhely alapítója nagyon szomorú volt, amikor látta, hogy Jake sokáig egyedül bolyongott, ezért azonnal úgy döntött, hogy segít neki. Bár a képzett megmentő azt hitte, hogy ez könnyű küldetés lesz, Jake hamarosan bebizonyította, hogy téved. Valahányszor megpróbált a közelébe férkőzni, Jake elszaladt, és eltűnt a bokrok között.

Mivel Prue rájött, hogy Jake csak az emberektől fél, de szereti a kutyákat, másnap magával vitte a kutyáját is. Hosszú keresés után Prue és kutyái egy szomszéd templom mögött találták meg. Sajnos a kutyák sem hozták meg a kívánt sikert.

bizalmatlan

Prue másnap is visszatért, de Jake sajnos nem volt sehol. A következő két hétben nem jelent meg, és a nő lassan kezdte elveszíteni a reményt, hogy valaha is igazán boldognak fogja látni.

Két héttel azután, hogy utoljára látta, csoda történt Prue házának bejárati ajtaja előtt. Jake volt ott, de mintha kicserélték volna.

bizalmatlan

Egy olyan kutyából, aki nem is nézett a szemébe, Jake olyan kutyává változott, aki mindenhová követte Prue-t, és élvezte, hogy a karjában lehet. Hihetetlen átalakulás volt, még egy olyan tapasztalt mentő szemében is, mint Prue.

Ő és Jake nagyon erős köteléket alakítottak ki az együtt töltött idő alatt, de Jake vágyott egy szerető családra. Mivel senki sem kereste őt, miután feltették a képeit az internetre, Prue örök otthont talált Jake-nek.

Valóságos csoda, hogy egy kutya élete, aki nem akart megbízni senkiben, ilyen rövid idő alatt megváltozott. Reméljük, nagyon boldog az új otthonában!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló