Az elhagyott kutya nem hajlandó mozdulni arról a kidobott kanapéról, ahol gazdái hagyták őt

kanapé

Nagyon esős nap volt Dél-Karolinában, amikor egy állatmentő, Angela Simmons egy elhagyott kutyát mentett ki egy esős lakókocsiparkból. A szomszédok észrevették, hogy a kutya csak fekszik odakint a kanapén, és remélték, hogy valaki jön érte, de ez nem történt meg, ezért felhívták Simmons-t.

Amikor a nő odament a kutyához, észrevette, hogy az eléggé barátságos, és nem félt tőle. A mancsai és az orra irritáltak voltak, valószínűleg azért, mert annyi időt töltött kint várakozva.

kanapé

Elvitte a kutyát a menhelyre, ahol befogadták a kutyát, akit most Murphy-nek neveztek el, és segítettek neki beilleszkedni.

Murphy lelkesedése idővel egyre nőtt, és mire észbe kaptunk volna, már újra élvezte azokat a szórakoztató tevékenységeket, amelyeket korábban is szeretett.

Rengeteg időt töltött sétákkal, kocsikázással, csak úgy hempergett az ágyában, és feküdt a napon, hogy friss levegőt szívjon. A személyzet nagyon szerette őt, és mindenki, aki találkozott vele, kellemesen meglepődött társaságkedvelő természetén.

kanapé

Miután egy kis időt töltött szórakoztató tevékenységekkel és gyógyulással, a menhely munkatársai úgy döntöttek, hogy itt az ideje, hogy örökbe adják.

Az Instagram-oldalukon egy videót is készítettek, hogy mindenkinek bemutassák a történetét, és potenciálisan új családot találjanak neki.

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy Murphy hamarosan szerető családra talál, akik sosem lennének képesek magára hagyni őt!

kanapé


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló