Az eltűnt labrador több mint öt év után újra találkozik a családjával

Amikor egy kedvencük véletlenül kiszökik és eltéved, az idő egyáltalán nem telik ilyenkor. Ekkor csak abban bízhatunk, hogy szeretett négylábúnknak semmi baja nem esik és minél hamarabb visszatér hozzánk. Sajnos gyakran hetek, hónapok majd évek telnek el, mire megleljük kedvencünket.

Ennek a családnak is hosszú öt évet kellett várniuk, míg kedvencüket, Chuckie-t visszakapták.

Chuckie egy nap valahogy kiszökött az otthonukból, a család mindenhol kutatta, azonban sehol nem találták az édes Chuckiet. Öt évvel később azonban az Egyesült Államok állatvédelmi szervezete razziát tartott egy házban, ahol 166 kutya és macska élt borzalmas körülmények közt.

megtaláltkutya

Az állatmentők ellenőrizték az állatok mikrochipjét, hátha sikerül visszajuttatni őket a családjukhoz. Egy csokoládébarna labradornál ellenőrizték a mikrochipet, amikor végre jó elérhetőségi adatokra bukkannak. Ennek rettenetesen örültek és azonnal hívták a családot, hogy értesítsék elveszett kutyájuk megtalálásáról.

A család azonnal útnak indul, hogy Chuckieval minél hamarabb találkozhassanak. Amint Chuckie meglátja rég nem látott családját, azonnal szaladni kezd és a karjaikba ugrik. Szörnyen boldog, amiért végre visszakaphatta családját, a család pedig nagyon hálás, amiért újra szeretett kutyusukkal lehetnek.

megtaláltkutya

A vidám találkozás nagyon megható, amit az alábbi videóban megtekinthet! Szerencsére Chuckie jó állapotban és egészséges volt, így ott folytathatták az életüket, ahol abbahagyták.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló