Az évek óta elveszett kutya elérzékenyül, amikor a gazdája rátalál a menhelyen

Egy nagyon fiatal kutyát, bevittek Washington állam egyik menhelyére. Ennek ellenére nagyon másképp viselkedett, mint a többi állat. A többiek élvezték a menhely dolgozóinak gondoskodását és figyelmét, egyformán vonzódtak az emberekhez, és mindent megtettek azért, hogy a látogatókat boldoggá tegyék. Roscoe viszont kivételes volt. Nem próbált kapcsolatba lépni a többi állattal vagy a menhely személyzetével, és tartózkodó maradt, nem mutatott örömet az emberek érkezése miatt.

érzelmek

Ez a reakció ésszerű lehetett volna, ha Roscoe-t bántalmazzák, de ezt a menhelyet önkéntesek tartották fenn, akiket azért vonzott a munka, mert szerették az állatokat. Nyilvánvaló volt, hogy valami nem stimmel a kutyával, ezért a menhely alkalmazottai nekiláttak kitalálni, mi lehet a probléma. Így az egyik közösségi oldalukon közzétettek róla egy képet.

És egy rendkívüli esemény történt. Amikor egy helyi gazda meglátta ezt a hirdetést, azonnal felvette a kapcsolatot a menhellyel. Megemlítette, hogy legkedveltebb állata, aki nagyon hasonlított Roscoe-ra, három éve eltűnt. A tulajdonos elárulta, hogy az elmúlt évben mindenhol kereste házi kedvencét, de nem járt sikerrel.

érzelmek

Amikor a férfi a menhely kifutójához közeledett, a kutya abbahagyta a mozgást, és szaglászni kezdett. Ezt követően hangos nyöszörgést hallatott, és boldogan vetette magát gazdája lába elé, farokcsóválva körözve körülötte. A menhelyen töltött idő alatt senki sem látta őt ilyen érzelmes helyzetben. Amikor a gazdi megtudta, hogy a kutya felismerte, és nagyon örült, hogy látja, elöntötték őt is az érzelmek, és nem tudta abbahagyni a sírást.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló