A nyugdíjas rendőrkutya sírni kezd, miután újra találkozott a kiképzőjével

sírvafakad

A K9-ek csodálatos kutyák. Nemcsak felbecsülhetetlen értékű szolgáltatást nyújtanak a rendőrkapitányságoknak, de hatalmas benyomást tesznek tiszttársaikra is, és olyan köteléket alakítanak ki, amelyet soha nem lehet megbontani.

Népszerű lett egy olyan videó az interneten, amint egy rendőrkutya sírni kezd, miután évek óta először találkozik egykori vezetőjével.

A szívmelengető videó egy kínai közösségi oldalon készült, a hszicsuani rendőrség tette közzé. A Daily Star információi szerint Wangwang, egy 8 éves német juhászkutya, keresőkutyaként dolgozott az osztályon, mielőtt 2019 júniusában nyugdíjba vonult.

Míg Wangwang megérdemelt egy szép nyugdíjat, és jól gondoskodtak róla, ez sajnos azt jelentette, hogy elválasztották korábbi partnerétől és felvezetőjétől.

sírvafakad

Nagyon hiányzott neki – ezért amikor a tiszt úgy döntött, hogy meglepetésszerűen meglátogatja, hosszú különélés után, nagyon megörült, és egyenesen hozzá rohant.

A tiszt megsimogatja Wangwangot, aki úgy tűnik, sírva fakad az örömtől.

Annak ellenére, hogy egy ideje nem látták egymást, és külön utakon jártak, a tiszt és a kutya között nem veszett el a szeretet.

Míg sok K9-es és más szolgálatikutya nyugdíjba vonulása után a gazdájával él, és egy olyan emberrel tölti aranyéveit, akit szeret és akiben megbízik, a hszicsuani rendőrség szerint a rendőröknek nincs idejük a nyugdíjas kutyák gondozására, ezért más családok gondoskodnak róluk.

sírvafakad

Szomorú, hogy kettejüknek el kellett válniuk, miután olyan erős kötelék alakult ki, de látva Wangwang arckifejezését, biztosak vagyunk benne, hogy a tisztnek nem ez volt az utolsó látogatása régi barátjánál.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló