Egész nap barátjához tapadva várja új gazdiját a menhelyen ez az aprócska kuyus

BonnieésClyde

Ezeknek a Bonnie és Clyde-ra keresztelt menhelyi kutyáknak fogalmuk sincs, hogy mit tartogat számukra a jövő, de úgy tűnik, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy együtt nézzenek szembe vele. Valójában azt is lehet rájuk mondani, hogy elválaszthatatlanok- szó szerint.

BonnieésClyde

Az aranyos kölykökre együtt találtak rá, mikor Arizona utcáin kóboroltak. Szerencsére állatvédők találtak rá, majd elvitték őket egy menhelyre ahol észrevették, hogy ők összetartoznak, így egy kennelbe kerültek mindketten.

BonnieésClyde

Az állatmenhelyen dolgozók rájöttek, hogy a két kutya nagyon szoros kapcsolatban vannak egymással, hiszen a kisebb kutyus, Clyde ideje nagy részét Bonnie hátán tölti, amit Bonnie egyáltalán nem vesz bántásnak. Sőt, még alvás közben is szorosan összebújnak.

BonnieésClyde

Ez a szoros kötelék bizonyítja, hogy örökre együtt szeretnének maradni, így a menhelyen dolgozók csak olyan gazdit kerestek, akik mindkét kutyát együtt viszik haza.

BonnieésClyde

Szerencsére egy család érdeklődött is irántuk, majd a menhelyen való megismerkedésük után Bonnie-t és Clyde-ot örökbe is fogadták, így végre szerető otthonban élhetnek tovább együtt.

BonnieésClyde


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló