Egy éhes kiskutyát találtak a vonatsínen, aki lehullott gabonákat keresett, hogy csillapítsa éhségét

aprókölyök

A vasúti sínek mindenki számára nagyon veszélyes, különösen egy apró kiskutya számára. Ám ez a kutyus annyira éhes volt, hogy kénytelen volt bevállalni a veszélyt, csak hogy élelemhez jusson.

A történetünk főszereplője egy picike kutyus, aki annyira éhezett, hogy gabonákat keresett a vasúti sínek mentén, hátha az csillapíthatja az éhségét. Szerencsére akadt egy állatbarát ember, aki észrevette a nehéz sorsú kölyköt, és eldöntötte, hogy segít rajta, mielőtt elütné egy arra járó vonat.

aprókölyök

A kutyus nagyon meg volt rémülve és nagyon reszketett, de még így is nagyon imádnivaló volt és megmentőjét teljesen elvarázsolta. A megmentő egy kis élelmet tett le neki, ami közelebb csalogatta a félénk kutyust. Végül sikerül megfognia, majd gyorsan biztonságos helyre viszi, ahol rendes élelemhez jutott.

Végre tele volt a pocakja, ami miatt már kezdett feloldódni. Igaz, még mindig félt, de érdeklődni kezdett a személy iránt, aki megmentette őt.

aprókölyök

Ezután a megmentő eléri, hogy megsimogathassa a picike kutyát. Biztosan sok idő lesz, mire teljesen megbízik a megmentőjében, de legalább már biztonságban van és soha többé nem kell éheznie és apró maradékokon élnie.

Minden kutyusnak biztonságban kell lennie, és csak szeretetet kellene, hogy kapjon. Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen apró, aranyos kölyökkutya, mint ő, hogyan marad egyedül egy ilyen veszélyes helyen.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló