Egy kóbor kutya, aki segített hazatalálni egy elveszett kislánynak

“A kutya az ember legjobb barátja.” Valószínűleg mindenki sokszor hallotta már ezt a mondatot, de talán nem olyan sokszor, mint amilyen jelentőséget tulajdonított ennek a mondatnak. Nyilvánvalóan a fő utalás a kutyákra jellemző hűségre vonatkozik, amely történeteinkben nagyon gyakran visszatér. Nos, ebben a történetben, a hűségen kívül a barátságnak és az empátiának is van egy szerepe, amit egy kóbor kutyának sikerült éreznie egy ismeretlen kislány iránt.

Peru központi partján történt az az eset, amelyet mindenkit meglepett. Az egész egy átlagos napnak indult egy család számára; a szülők és a kislányuk a szabadban töltik az időt és együtt élvezik a közösen töltött napot. Egy szempillantás alatt azonban minden rémálommá válik.

segítőkóbor

A kislány egy pillanatra szem elől vesztette a szüleit és már hiába kereste őket, nem jutott vissza hozzájuk. Nyilvánvalóan nagyon megrémült, de szerencsére egy kóbor kutya épp a közelben volt, aki megértette, hogy mi történik és segítő mancsot nyújtott.

segítőkóbor

A kutya a rendőrökhöz vezette a kislányt, és ellökte azokat az ismeretlen embereket, akik meglátták a síró kislányt és segíteni akartak rajta. Végig gondoskodott arról, hogy a lány akadályok és veszélyek nélkül jusson vissza a szüleihez. Természetesen senki nem hitt a szemének. Azt egyelőre nem tudni, hogy a barátságos kóbor kutyát örökbe fogadták-e, de biztosak vagyunk abban, hogy nem maradt jutalom nélkül.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló