A póráz nélküli pitbull egy sikoltozó kisgyermek után rohan: a gazdi később rájön, hogy miért

kígyóharapás

Egy facebook bejegyzésben olvasható, miszerint egy pitbull kezdett el szaladni egy kisgyermek után. A kutyán nem volt póráz, így a gazdi nem tudta megfékezni kutyáját. A gazdi azonnal a kutyája után szalad, majd szembesül egy nem mindennapi jelenettel.

Sokan a pitbullokat agresszív, harcias kutyának gondolják, azonban minden azon múlik, hogy milyen nevelést kapott. Valójában a pitbullok nagyon szerethető, ragaszkodó és kedves természetűek, különösen akkor, ha egy gyermekről van szó.

Történetünk főszereplője, Harley is egy nagyon kedves kutyus, aki nem fél segíteni, ha egy gyermek bajba került.

kígyóharapás

“A bátyám a pitbull keverékével, Hurley-vel sétált a környékünkön este 10 óra körül. Későn sétáltatja őt, hogy le tudja engedni a pórázról, hogy azt csinálhassa, amit szeret, felfedezze a különféle szagokat. Hallották egy kisfiú sikoltását, és mielőtt a bátyám észrevette volna, Hurley a sikoly felé vette az irányt.

A bátyám szorosan a háta mögött látta, amint Hurley megragad egy rézfejű kígyót a kisfiú elől, és elhajítja, később kiderült, hogy megölte. A kisfiú az anyja járművéhez rohant, és olyan gyorsan elhajtott, hogy a bátyám nem tudott semmilyen információt megtudni a kisfiúról. (Feltételezzük, mert olyan gyorsan távoztak, hogy megharapták és a sürgősségire szállították.)

kígyóharapás

A bátyám ezután felhívta az állatvédőket, és megjelentek a rendőrök, hogy megnézzék a helyszínt. Megkérték, hogy vessenek egy pillantást Hurley-re, hátha megharapták. Testvéreim meglepetésére vérzett, bedagadt a nyaka és habzott a szája. Végül két szúrt sebet találtak a felső ajkán. Hurley egész éjszakára állatkórházban volt, ahol megfigyelték, de ma már jól van.”

A kutya hősiességének köszönhetően a kisfiúnak nem esett nagyobb bántódása. Reméljük, hogy a történet elolvasása után sokan másképp fognak vélekedni erről a fajtáról!

kígyóharapás


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló