Egy kóbor kutya vigasztalja meg a síró nőt a temetőben – megható videó

őrangyal

Nemrég Chilében játszódott le egy gyengéd jelenet, amely ismét megmutatja, hogy a kutyák valóban az ember legjobb barátai.

Ebben a történetben egy fiatal nő, María José Sáez Orte történetét meséljük el, aki elmegy egy temetőbe, hogy lerója tiszteletét egy elhunyt szerette sírja előtt. Szomorú sírása egy kóbor kutya fülébe jut, aki nem rest megkeresni a nőt és megvigasztalni.

A fiatal nő sírása eleinte nem csillapodik, de ekkor még nem tudja, hogy jelentős érzelmi támogatásban részesülhet majd. A négylábú Maria felé ment, hogy egy kis vigaszt nyújtson neki, és mancsát nyújtsa neki ebben a fájdalmas pillanatban.

Úgy döntött, hogy felfedi ezt a megindító jelenetet a TikTok oldalán, és a videóját közel 10 000 felhasználó kommentálta. Sokan “őrangyalként” és “becses barátként” írták le a kutyát, és meghatódtak attól, ahogy a mancsát a kezére tette. Az internetezők azt is javasolták, hogy a fiatal nő fogadja örökbe, de sajnos nem jelenleg ezt nem tudja megtenni.

@cotesaurio9hoy fui a despedirme de la persona que más he querido porque yo también decidía irme y llegó este perrito 🙁♬ Home – Edith Whiskers


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló