Egy kutya berohan a meccs közepén a focipályára, és ellopja a műsort a játékosoktól – videó

focimeccs

Két chilei klub focimeccsén egy váratlan játékos rohant ki a pályára. 4 lábú labdarúgó volt, aki nem tudott ellenállni a csábításnak, hogy játszhasson a labdával. Az eredmény egy vidám videót eredményezett, amelyet a mi is láthatunk.

A chilei futballisták elképedtek és szórakoztak, amikor egy kutya a fűre szaladt a meccs közepén, és egyenesen a labdáért futott. A kutya nem tudta, hogy fontos meccsről van szó, egyetlen dolgot akart: játszani!

focimeccs

Sikerült elkapnia a labdát, lefeküdt és a szájába vette, megakadályozva, hogy bárki elvegye tőle. Amikor a játékosok közeledtek és megsimogatta a fejét, élénken csóválta a farkát, de nem engedte el.

Egy idő után Maximiliano Salas játékos vitte a kutyát a karjában. A kutya ekkor még mindig úgy tartotta a labdát, ahogy tudta, ezzel fokozva a nézők vidámságát. Végül azonban elejtette a számára nagyon kedves labdát. Úgy tűnt azonban, örült, hogy kézben cipelik, és ellenállás nélkül hagyta magát vitetni.

focimeccs

A játékos kutyát ezután a biztonsági őrökre bízták, és végleg kiszállt a játékból. Bár nem sokáig volt a meccs játékosa, de az biztos, hogy az összes jelenlévő emlékezni fog rá!

@jeshucaroca Infaltable el perrito en la cancha de la granja, fecha 14 Curicó Unido vs Palestino #ligachilena #curico #lagranja #futbol #football ♬ sonido original – JeshuCaroca


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló