A tűző napon egy kutyát egy műanyag dobozban hagynak el a menhely előtt

dobozban

Augusztus 15-én egy nyugtalanító elhagyatottság sokkolta a Pickens County állatmenhely önkénteseit, egy amerikai székhelyű menhelyen. Aznap az egyesület tagjai egy műanyag dobozba zárt kutyát fedeztek fel telephelyük előtt. Ez a helyzet mély felháborodást váltott ki az önkéntesek és az internetezők körében.

“Az állatot bolhák, sebek borították és rendkívül sovány volt” – írták a PCHS tagjai a Facebookon. A dobozt, amibe bezárták, a nap közepén a menedékház elé tették, anélkül, hogy bárki észrevehette volna. Sajnos a térfigyelő kamerák hiánya miatt valószínűleg a tettes nem kerül elő.

dobozban

Annak ellenére, hogy nincs információ a tettesről, az önkéntesek gyorsan megmentették a Clover névre keresztelt állatot. A kutya megkapta a szükséges ellátást a sebeinek és soványságának kezelésére. A menhely tagjai megadták Clovernek azt a szeretetet és figyelmet, amire már nagy szüksége volt.

Szerencsére a jövő szebbnek tűnik a kutya számára. Jótevői odaadó gondoskodásának köszönhetően egyre jobban van. Az önkéntesek fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy visszanyerje teljes egészségét. Amint Clover teljesen felépül, örökbefogadható lesz.

dobozban


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló