A menhelyi kutya majd kiugrott a bőréből, miközben új gazdája kitöltötte az örökbefogadási papírokat

A kóbor kutyák ragaszkodnak ahhoz a reményhez, hogy egy nap beteljesül a régóta várt álmuk, hogy megtalálják a tökéletes családjukat, és feltétel nélküli szeretetüket átadják nekik.

Luna egyike volt azoknak a kóbor kutyáknak, akik Florida utcáin kóboroltak, hogy éhségét csillapítandó némi élelmet keressenek. Bár magányossággal és bizonytalansággal teli életet élt, szíve merte remélni, hogy álma, hogy családja legyen, hamarosan valóra válik.

Januárban a Walton Megyei Állatszolgálat munkatársai megtalálták és a menhelyre vitték a kutyát. Az ott dolgozók kedveskedtek, és sok szeretetet adtak neki.

öröm

Mivel a később Lunának nevezett kutyának nem volt mikrochipje, a menhely a közösségi médiában közzétette a fotóját, hátha valaki keresi őt. Miután senki sem jelentkezett érte, felkerült az örökbe fogadható kutyák listájára.

A kutyus mindennél jobban remélte, hogy hamarosan találkozhat örök családjával, és szerető otthonra lel.

Tizenegy nappal később a legcsodálatosabb dolog történt. Egy nő jött a menhelyre, aki örökbe akart fogadni egy kutyát. Miközben a kutyafuttatókat nézegette, Luna csillogó barna szemei felkeltették a figyelmét, és a nő beleszeretett az imádnivaló kutyusba.

A keresése véget ért. Tudta, hogy Luna az a kutya, akit aznap hazavisz.

öröm

A személyzet kinyitotta Luna kennelét, és a kutyus ott állt a széken új gazdája mellett, aki éppen az örökbefogadási papírokat töltötte ki.

Az ott dolgozók szívmelengető videóban örökítették meg a kutyus izgatottságát, amelyet a TikTok-on osztottak meg.

Luna a farkát csóválta, miközben büszkén nézett gazdájára, majd a menhely munkatársaira. Úgy tűnt, mintha Luna meg akart volna győződni arról, hogy mindenki látja, hogy a nő azért jött, hogy hazavigye őt. Az arca káprázott a boldogságtól.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Luna egy csodálatos örök családra talált. Mint minden kutya, ő is megérdemli, hogy boldog és gondtalan életet éljen gazdáival, akik mellett biztonságban és szeretetben érezheti magát.

@wcasfl Luna stood like this the whole time her new mom was filling out her adoption papers 🥺☺️💚#animalshelter #wcas #wcso #adoptdontshop #viral #adoptfosterrescue #waltoncountyfl #fyp #dogsoftiktok ♬ Don’t Stop Believin’ – Journey


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló