Egy nő megment egy kutyát az elaltatástól, a kutya pedig így hálálja meg neki

megmentetteazéletét

Valószínűleg mindenki tisztában van azzal, hogy a kutyáknak sokkal jobb a szaglásuk, mint nekünk. De azt tudtad, hogy megérzik a betegséget is? A kutyák képesek megmenteni az életedet, ha kiszimatolják a testedben bekövetkezett változásokat. A kaliforniai Pine Street Foundation 88-97 %- os pontossággal képezte ki a kutyákat a mell- és tüdőrák kiszagolására.

A kutyákat arra képezték ki, hogy figyelmeztessék az embereket mindenféle egészségügyi problémára. Nem csoda, hogy mindannyian szeretjük a kutyákat és tudjuk, hogy milyen fontosok a kutyák az életünkben és családunkban. Rengeteg példa van arra, hogy a kutyák bizonyítják hűségüket a gazdáik iránt. Most pedig következik az a történet, amikor a kutyus olyan jól ismerte a gazdáját, hogy mikor egy ismeretlen folt megjelent a bőrén, a kutya megmentette az életét.

Lauren Gauthier, egy 42 éves ügyvéd a New York állambeli East Amhertsből megmentett egy Victoria nevű kutyakölyköt a menhelyről, amely tele volt a gazdáik által elhagyott vadászkutyákkal.

megmentetteazéletét

Lauren 2016 októberében hazahozta Victoria-t új családjához, férjéhez és egy másik beagle kutyushoz. Mint minden mentett állattal, a kötelékük elszakíthatatlan lett.

megmentetteazéletét

Ez akkor derült ki, mikor Laurennek egy vörös csomó keletkezett az orrán, de a nő úgy ítélte meg, hogy nincs miért aggódnia, úgy hitte, hogy egy pattanás vagy eltömődött pórus lehetett a jobb orrlyukán. A közelmúltban örökbe fogadott mentőkutya, Victoria azonban ezt nem hagyta annyiban és folyamatosan annál a résznél szaglászott.

megmentetteazéletét

“Amikor leültem a kanapéra, odabújt hozzám és elkezdte szagolgatni az orromon lévő kis foltot, majd leült és engem bámult.”- mondta Lauren.

Victoria kitartása és a folt iránti rajongása miatt Lauren úgy döntött, hogy elmegy megvizsgáltatni, hátha nem csupán egy foltról van szó.

Lauren megdöbbent, amikor a biopszia kimutatta, hogy bazális sejtes karcinómája van, ami bőrrákot jelentett. Ellenőrzés nélkül az orrán lévő irritáló kis dudor szétterjedhetett volna az összes orrszövetében, majd az arca más részein is, ami torzulást vagy akár halált is okozhatott volna.

“Annyira hálás vagyok Victoria-nak. ” mondta Lauren, akinél a rák eltávolítása után kisebb hegesedés maradt.

megmentetteazéletét

A rákos megbetegedés utáni egészséges kimenetel kellően bizonyítja, hogy szőrös barátjával ápolt kötődése valóban sok szempontból megmentette az életét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló