Egy örökbefogadott kutya megindító reakciója, miután rájön, hogy jó kezekben van – videó

félénkcsivi

Az örökbefogadás egy második esély, egy új kezdet azoknak a kutyáknak, akik menhelyen élnek, közvetlenül az utcáról érkeznek, vagy akik bántalmazás áldozatai voltak. Ezután időbe telik, míg megszokják új környezetüket, és megtanulnak bízni az örökbefogadókban. Minden kutya a saját tempójában és kisebb-nagyobb nehézségekkel alkalmazkodik új életükhöz. A végén az átalakulás mindig látványos, és öröm látni.

Egy nő nemrég örökbe fogadta Winnie Mae nőstény chihuahuát egy menhelyről. A kutya rendkívül félt, és teljesen elveszettnek tűnt. Állandóan remegett, tétován járt, és folyamatosan bujkált.

félénkcsivi

A gazdi videót készített a kutya javulásáról, és minél tovább halad a videó, annál inkább felismerhetetlenné válik a kutya. Remegései eltűnnek, és csodálatos nyugalomnak adják át a helyét. Winnie Mae megértette, hogy nincs többé mitől félnie, és most olyan emberek veszik körül, akik szeretik őt.

Megnyugszik, nyugodtan alszik kényelmes takarókban, elfogadja és szereti gazdája simogatását. Még azt is látjuk, hogy egy úszómedence közepén egy felfújható matracon pihen.

@glitterbug122 Watching Winnie Mae live her best life is everything 💕 #rescue #adoptdontshop #rescuedog #dog #puppy #adopt #dogsoftiktok #chihuahuastiktok #shelterdog #shelterpetsoftiktok #livingherbestlifenow #fyp #tiktok #tiktoktrends ♬ Here With Me – d4vd


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló