Egy szamojéd imádnivaló reakciója, amikor egy árva cicával találkozik, aki vigasztalásra szorul – videó

elsotalalkozas

Egy kutya dajkája lett egy cicának, akinek nagy szüksége volt anyafigurát találni az anyukája elvesztése után. Csodálatos találkozásuk egy videóban jelenik meg, amely hamar elterjedt a TikTokon, és néhány nap alatt több százezer megtekintést gyűjtött össze.

A szóban forgó kutya egy szamojéd, aki a Kaya névre hallgat. Bernardnak, a kiscicának nagyobb szüksége volt rá, mint valaha, hogy biztonságban érezze magát. Ez a cirmos cica mindössze 3 hetes volt, amikor egyedül találta magát, anyja és az alom többi tagja nélkül.

Kaya gazdái az elveszett és sebezhető fiatal macskafélék ideiglenes családjaként működnek. Tudták, hogy számíthatnak a kutyára, aki segít beilleszkedni és vigaszt nyújtani nekik és egyáltalán nem okozott nekik csalódást.

elsotalalkozas

A videó először az első találkozást mutatja be. Látjuk, hogy Kaya felveszi azt a tipikus testtartást, amely egyesíti a kíváncsiságot és a kutyákkal való játékra való felkérést; a test eleje lapos, a háta megemelt, a fülek felállók, apró ugrások hátra és oldalra, csóváló farok… Szemben a kis Bernard szemmel láthatóan még mindig meg van ijedve. Sörtés szőre és felálló farka van, de ennek ellenére megkockáztatja, hogy megközelítse a nőstény kutyát.

A sorozat ezután gyengédséggel teli képekkel folytatódik, ahol Kaya figyeli és gondoskodik a cicáról. Bernie nem is remélhetett volna jobb testvért. Kaya nagyon komolyan veszi ezt a szerepet, és úgy tűnik, örül, hogy végre van egy kistestvére.

@kayaandbernie Partners in crime 🐶🐱 #dogsoftiktok #catsoftiktok #fyp #puppylove ♬ Little Things – Adrian Berenguer


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló