Szokatlan barátság egy Golden Retriever és egy kacsa között, akiknek közös szenvedélye az úszás

különlegesbarátság

McGee a kutya és Daffy a vadkacsa elválaszthatatlanok. Így meglehetősen szokatlan baráti duót alkotnak, de különösen egységesek és cinkostársak.

Először a madár kezdeményezte, hogy eljöjjön a 6 éves Golden Retrieverhez. Daffy – ezt a nevet adta neki Evan Hastings, a McGee tulajdonosa – egyértelműen egyedül érezte magát, és társat keresett.

Ezért odalépett a négylábúhoz, és azonnal hozzábújt. McGee viszont eleinte kissé tétovázónak és tanácstalannak tűnt, de gyorsan elfogadta a jelenlétét, és megtanulta értékelni.

különlegesbarátság

Azóta a kacsa követi a kutyát, bárhová megy és bármit csinál. McGee egész jól éli ezt, és ha néha kissé zavarban is van, mindig türelmet tanúsít a nagyon ragaszkodó a kacsával szemben.

A kutya és a kacsa napjaik nagy részét együtt töltik. Sok közös tevékenységet folytatnak, és egynél több közös szenvedélyük van, kezdve az úszással. Jó Golden Retrieverként McGee figyelemre méltó természetes könnyedséget mutat a vízi környezetben, amely Daffy kedvenc környezete is.

különlegesbarátság

Mindkettőnek van egy reggeli rituáléja, amely abból áll, hogy közösen reggeliznek, mielőtt napoznának a füvön. Este a tóhoz mennek, hogy ott boldogan úszkáljanak.

Amikor eljön az ideje, hogy kiszálljanak a vízből, Daffy McGee hátára ugrik, aki a partra viszi. Barátságuk határozottan eltér a szokásostól, de különösen inspiráló. Bebizonyítja, hogy nagyon is tudunk különbözni egymástól, de ennek ellenére csodálatosan kijövünk egymással.

különlegesbarátság


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló