Egy szomorú kutya látta, hogy barátait örökbe fogadják, majd egy kislány állt meg az ablakánál

menhelyen

Suzie, a Beagle 2 évesen érkezett a baltimore-i Maryland menhelyre. Hajléktalan kutya volt, és soha nem szocializálódott emberekkel vagy más kutyákkal. Emiatt az örökbefogadási kilátásai meglehetősen kilátástalanná váltak.

A probléma megoldása érdekében a Save a Hound felvett egy videót egy Suzie nevű beagle kutya tragikus történetéről, és megosztotta a közösségi hálózatokon. Remélik, hogy ez a videó segít az embereknek megfontolni a házi kedvencek örökbefogadását ahelyett, hogy megvásárolnák őket.

menhelyen

A videónak nagyon gyorsan megnőtt a népszerűsége, és felülmúlta a várakozásaikat. Ebben Suzie néhány napot várt, hogy valaki örökbe fogadja. Vannak, akik eljönnek a menhelyre, de elmennek mellette, és figyelmen kívül hagyják. Szomorúan látja, hogy a körülötte lévő állatokat szerető otthonaikban örökbe fogadják.

Szerencsére végül a szegény kölyökkutya szeretet talált egy lány megható szemében. A lány odavan érte, és úgy dönt, hazaviszi magával.

menhelyen

A kutyák csodálatos társaink, ezért megérdemelnek egy szeretettel és örömmel teli otthont. Ha kutyát keresel, a legegyszerűbb, ha örökbe fogadod. Az örökbefogadással életet menthetsz, és elegendő helyet biztosíthatsz más kutyáknak a mentéshez, amíg megtalálják a tökéletes otthont.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló