Egy tűzoltóság fogadott örökbe egy pitbullt, akit egy kutyaviadalból mentettek ki

Hansel

Sokan vannak, akik jól bánnak kedvenceikkel, de sajnos azonban vannak olyanok is, akik ártatlan állatokat bántalmaznak. A kutyaverekedés nagyon kegyetlen dolog a kutyákkal szemben, de vannak emberek, akik elkötelezettek a megmentésükben és abban, hogy segítsenek nekik jó életet élni. Hansel is egy ilyen bántalmazott pitbull volt, aki szerencsére kapott egy második esélyt az életben.

Hansel

Ő Hansel, akit 30 másik kutyával együtt mentették ki a kanadai Tilburyben lévő kutyaküzdő ringből. El akarták altatni, mert Ontario betiltotta a harci pitbullokat. Rob Scheinberg azonban megvédte a kutyákat és meggyőzte a bíróságot, hogy változtassa meg döntését.

Az örökbefogadásra alkalmas kutyákat a Dogs Playing For Life nevű floridai non-profit szervezethez küldték. Hansel volt az egyikük.

Hansel

Hanselt a philadelphiai Throw Away Dogs Project fogadta örökbe, akik kutyákat képeznek ki K-9 rendőröknek.

Körülbelül egy éves képzés után Hansel a Millville-i Tűzoltósághoz ment, ahol szükség volt egy gyújtogatás felderítő kutyára. Így Hansel lett az első pitbull, aki gyújtogatásfelderítő K9 tiszt lett! Hansel speciális képzése a gyúlékony folyadékok, például a dízel és a benzin azonosítására irányul.

Míg Hansel sok életet megmentett, van egy új legjobb barátja is: Tyler Van Leer tűzoltó, aki egyben a felügyelője is.

Hansel

Bátorságáért Hansel 2021-ben elnyerte a Rendészeti és Felderítési Hős Díjat. Lenyűgöző látni, hogy Hansel szomorú és bántalmazott kutyából boldog kutyává válik, aki életeket ment meg.

Hansel

Hansel története csak azt mutatja, hogy az állatoknak csak egy kis szeretetre és türelemre van szükségük ahhoz, hogy önmaguk legjobb változatává váljanak.

Hansel


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló