Egy vak és süket menhelyi kutya kétségbeesetten kereste az otthonát, mígnem megtörtént a karácsonyi csoda

karácsonyicsoda

A háziállatok elhagyása sajnos egyre gyakrabban fordul elő, emiatt pedig a menhelyeken túlzsúfoltság alakulhat ki. Ennek kapcsán néhány kutyus szerencsésen otthonra talál, míg másoknak sokáig kell várniuk. Az idősebb vagy fogyatékkal élő állatok általában az utóbbi kategóriába tartoznak, mivel ők nehezebb gondozásuk miatt nem valami népszerűek.

Buddy egy siket és látássérült kutya, aki már régóta tartózkodott a menhelyen. Sajnos a fogyatékossága csökkentette az örökbefogadási esélyeit a fiatalkorú és ép testű társaihoz képest. Hihetetlen személyiségét azonban ezek a tulajdonságok semmiben sem csökkentették. Ő egy tulajdonságokkal teli állat volt, és a menhely tagjai azt szerették volna, ha minél több ember megismeri.

karácsonyicsoda

Megosztották Buddy történetét a közösségi oldalakon, ami hamar népszerű lett. A kutyus arca bejárta az internetet, így találkozhatott Kelly Nagy-al és férjével, Steph Bass-al.

A házaspár nagy együttérzést érzett Buddy iránt, mivel a saját kutyájukra, Teddyre emlékeztette őket. Az amerikai pitbull szintén siket és látássérült. Több mint véletlen egybeesés, kézenfekvő választás volt a házaspár számára, bár nem tervezték azonnal, hogy újabb állatot fogadnak örökbe. Arról azonban meg akartak győződni, hogy jól kijönnek-e Teddyvel.

Szerencsére így történt, mivel a két kutya gyorsan összebarátkozott. Az eredmény Buddy hivatalos örökbefogadása lett, aki azóta nagyon jól beilleszkedett új otthonába.

karácsonyicsoda


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló