A férfi felfedez egy “elveszett” kutyát, megpróbál segíteni neki, és meglepődik, mikor elolvassa az azonosító címkéjét

elveszettnekhittkutya

Néha a dolgok nem teljesen azok, aminek valójában látszanak. Tyler Wilson erre élete végéig emlékezni fog!

Amikor Wilson megállt egy helyi benzinkútnál a kentuckyi otthona közelében, egy labrador kutyus lépett oda hozzá, aki egyedül volt. Wilson egészen biztos volt benne, hogy korábban látta a kutyát, és nagyon aggódott érte. Pörögni kezdett az agya : “Hol van a családja? Jól van? Miben tudna neki segíteni?”

“Láttam a kutyát néhány héttel korábban ezen a környéken” – mondja Wilson. “Tehát amikor odajött hozzám a benzinkútnál, és leült mellém, azt mondtam: “Ez a kutya elveszett egy ideje.”

elveszettnekhittkutya

Ekkor azonban Wilsont nagy meglepetés érte! Természetesen ellenőrizte, hogy vannak-e azonosító címkék az édes kutyán, és aztán látta, hogy egy ezüst cédula lógott a nyakörvéről. Ez segíthet! Ez megtalálhatja a családját! Wilson teljesen ledöbbent, mivel a kutya nevét és gazdája telefonszámát várta a cédulán. Azonban valami nagyon különleges és teljesen váratlan volt a labrador gallérjára nyomtatva:

Ez állt rajta: “A nevem Dew. Nem vagyok elveszve, szeretek barangolni. Mondd, hogy menjek haza.”

elveszettnekhittkutya

Wilson úgy döntött, nem mondja azt Dew-nek, hogy azonnal menjen haza. Ehelyett, mivel Dew  eltöltött vele egy kis időt, hogy figyelmet szenteljen neki.

Mint kiderült, Dew valójában egy helyi híresség. A város környékén a legtöbb ember ismeri Dew-t. Napjai nagy részét sétálással, emberek üdvözlésével tölti. Aztán persze, ha készen áll, hazamegy 70 hektáros farmjára, ahol szerető családjával él.

elveszettnekhittkutya

Dew mindig is kalandvágyó szellemű volt. Bármennyire is igyekezett a család visszatartani a kutyáját, megtalálta a módját, hogy megszökjön. Amikor azonban elszökött, Dew mindig hazatért. Családja alkalmazkodott Dew személyiségéhez, tudván, hogy nagyon okos, mindig tisztában van a környezetével, és mindig  hazatér.

“Dew szeret új barátokat szerezni” – mondja a családja. “Szerencsére Dew chipes, és GPS-nyomkövetőt visel, így amikor az alattomos kis énje előkerül, mindig tudjuk, hol van! Egyszerűen szereti megosztani másokkal a szeretetét.”

Dew családja elismeri, hogy utazásai nem a legbiztonságosabbak, de elfogadták kutyájuk barangolási szokását. Nagyon hálásak, hogy Dew olyan emberekkel találkozik, akik megbizonyosodnak róla, hogy jól van, még egy pohár vizet is adnak neki, és megsimogatják a fejét.

elveszettnekhittkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló