Amikor a katonanő visszatérésekor kutyája elutasítja, a nő szomorú lesz, majd leveszi a sapkáját

ujratalalkozas

Janna Berger katonának egy másik városba kellett mennie a haladó egyéni kiképzésére. Miután 8 hónapig távol volt otthonától, rájött, hogy jobban hiányzik neki hűséges kutyája, Murphy, mint a családja. Ami Murphyt illeti, elszánt volt, és folyamatosan arra vágyott, hogy újra láthassa a gazdáját. Egész nap Janna szobája előtt várakozott, és csendben arról álmodozott, hogy visszatér.

Ebben a videóban Jannát látjuk visszatérni otthonába az ohiói Salembe. Azonnal üdvözli a kutyáját, Murphy pedig rohanni kezd, amikor meghallja az ismerős hangot. Azonban valami nem stimmel vele. Először látja Jannát katonaruhájában, és nem ismeri fel, mivel korábban csak civilben látta! Megugatja, és még az ellenkező irányba is elszalad, így Janna csalódott lesz!

ujratalalkozas

Murphy messziről figyeli, ahogy Janna leveszi a kalapját. Hangosan ugat, amikor rájön, hogy ő ugyanaz, akire egész idő alatt várt! Szegény kutyát elárasztják az érzelmek, de a “késett” reakciója túlságosan értékes! Úgy rohan Jannához, mint egy jó fiú, és amikor szaglászással még jobban megbizonyosodik arról, hogy ő valóban az ő gazdija, akkor elárasztja őt elsöprő szeretetével!

ujratalalkozas

Ez a videó bemutatja, hogy a kutyák soha nem felejtik el azokat az embereket, akiket szeretnek, függetlenül attól, hogy mennyi idő telik el, vagy mennyire változik meg a gazdájuk. Köszönjük Janna, hogy megosztottad velünk ezt a különleges pillanatot!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló