Érzelmes videó egy tehénről és egy kutyáról, akik hosszú idő után újra találkoznak

tehénkutya

A különböző fajokhoz tartozó állatok gyakran nagyon jó barátokká válnak. Így történt ez Borissal is, a 8 éves Golden Retrieverre, aki úgy döntött, hogy Dorisra, a szomszéd tehénnel alakít ki örök barátságot.

Sajnos Doris és gazdái kénytelenek voltak egy időre elköltözni. Szegény Borisz nagyon elszomorodott. “Hónapokba telt, mire megtaláltam neki az ideális plüsst” – mondta gazdája a TikTokon. A Golden Retriever soha nem adta fel a reményt, hogy egy nap viszontlátja legjobb barátját.

tehénkutya

Az édes Boris joggal hitt ebben: április 3-án érte a legszebb meglepetés, amikor végre újra találkozhatott Dorissal, aki türelmetlenül várt rá egy kerítés mögött. Bár Borisz egyik mancsa egy kicsit megsérült, azonban határozottan halad rég nem látott barátja felé.

Miután Dorisznak sikerült átvergődnie magát a többi tehenen, odaért a kerítéshez, ahol üdvözölhette egymást a két jó barát. Mindkét állat arcán jól látszik, hogy mennyire örül a másiknak!

@lily_boris_darcy Every cow deserves a Boris 💔 #reunited #crying #pure #friendship #love #borisandcows #wholesome #emotional #viral #seniordog #fyp ♬ Turning Page (Instrumental) – Sleeping At Last


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló