Ez a nő négy napot töltött a csótányokkal teli csatornákban, hogy kiskutyákat mentsen meg

hősnő

A mentőakció azután kezdődött, amikor valaki arról értesítette az állatmentőket, hogy három kiskutyát látott átkelni az utcán, de szem elől tévesztette őket, és később már csak nyöszörgést hallott.

Callie Clemens nem tudott aludni, mert tudta, hogy egy alom kölyökkutya rekedt a houstoni csatornában. Így amikor Clemensnek SMS-t kaptak, hogy három kölyökkutya beleesett a csatornába, négy kemény napot töltött csótányfészkeken és a város utcái alatti csatornákban mászkálva, és kereste az elveszett kölyköket.

Ő és egy csoport önkéntes tudták, hogy senki sem fog segíteni a kölyköknek, így nekiláttak a munkának. Kutyahangokat kezdtek használni a telefonjukon abban a reményben, hogy magukhoz csábítják a kölyköket. Clemens térképeket is kapott a csatornarendszerről.

Végül az első nap sikeresen megtalálták az egyik nőstény kiskutyát, és egy hím kölyköt a második este. A másik kölyökkutya még a csapadékelvezető rendszerben volt, de sokkal távolabb. Clemens és a többi önkéntes folytatni kívánja a keresést. Később nyilatkozott az Isiah Factor tévéműsorban, és elmondta a tévéműsorvezetőnek, hogy úgy tűnik, az egyik, még mindig hiányzó kölyökkutya kimenekült a csatornából, így most már az utcán folytatódik a keresés. Közben elmondta, hogy Timmy, a megmentett kan kölyökkutya ideiglenes családhoz került.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló