A 2 éve eltűnt kutya felismeri gazdája illatát a menhelyen, és nem tudja visszatartani az örömét

ujraegyutt

Rebecca Bien egy fiatal nő, akinek olyan szerencséje volt, hogy újra találkozhatott két éve eltűnt kutyájával: Emmy Lou-val. Hosszú várakozás után újra rátalálni az elveszett kutyádra nem mindenkivel fordul elő, és a pár tisztában van ezzel: ezért pedig nagyon hálásak!

A kis Emmy Lou egy vihar közepén veszett el. A hangos mennydörgés gyakran megijeszti a kutyákat, és ijedtükben gyakran elmenekülnek otthonról. A kutya nagyon érzékeny volt a hangos zajokra, és amikor az ég dörögni kezdett, átmászott a kapun és elszaladt otthonából.

ujraegyutt

Rebecca és családja mindenhol keresték, szórólapokat osztogattak és posztoltak róla. Két évig senki sem hallott a kutyáról, és mindenki azt hitte, soha nem tér vissza. Rebecca volt az egyetlen, aki még abban reménykedett, hogy újra láthatja legjobb barátját. A fiatal nő meg volt róla győződve, hogy ő az egyetlen, aki még mindig keresni akarja a kutyáját.

ujraegyutt

Valójában egy állatvédelemmel foglalkozó Facebook-csoportban voltak olyanok, akik Emmy Lou keresésére indultak. Egy napon, Rebecca üzenetet kapott, hogy barátját megtalálták, és egy állatmenhelyen várja. A lány azonnal odarohant, és nem tudta visszatartani a könnyeit Emmy láttán. Amikor meglátta, az egyetlen dolog, amit sikerült dadognia, az a neve volt. A boldog kutya ráugrott síró gazdájára, és csókokkal halmozta el.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló