Gazdája halottnak hitte szeretett kutyáját, majd a menhelyen újra találkoztak

halottnakhittkutya

Maile Trist úgy gondolta, hogy valaki megtréfálta, miután kapott egy üzenetet, ami szerint Jazzy, a csivavája életben van. Maile először nem hitte el, hiszen az ő kutyája 2 éve meghalt, de úgy döntött, felkeresi a Cowley County Humane Soviety-t, a menhelyet, aki az üzenetet küldte.

Maile 4 évvel ezelőtt fogadta örökbe Jazzyt és nagyszerű, szoros kötelék alakult ki köztük. Két év után azonban anyagilag szorult állapotba került és Kansasbe kellett költöznie Kaliforniából, miután ott teljes munkaidős állást kapott.

halottnakhittkutya

Sajnos Jazzy-t nem vihette magával, mert nem tudott elegendő időt fordítani rá, ezért egy kedves házaspár segítségét kérte, hogy addig vigyázzanak a kutyusára, amíg nem tudja rendezni a dolgait.

Miután jobb irányba kezdett fordulni az élete, megpróbálta felvenni a kapcsolatot a párral, de azok törölték az összes fiókjukat a közösségi médiában és a hívásait is figyelmen kívül hagyták. Maile vőlegényi is próbálkozott és 6 hónappal később sikerült felvennie velük a kapcsolatot, hogy visszakapják Jazzyt, ám közölték, hogy Jazzy meghalt.

Maile elmondta, hogy nem bocsátotta meg magának azt, hogy nem volt vele az utolsó pillanatokban. Csodák azonban léteznek és számára ez volt a legnagyobb csoda, hiszen egy menhelynek sikerült megtalálnia a kutya gazdáját a chipje segítségével.

halottnakhittkutya

Mindenesetre Maile elment a menhelyre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban az ő kutyája az. Amikor pedig megérkezett, a kutya felismerte őt és azonnal futni kezdett felé.

Maile nem tudta visszatartani a könnyeit, azonnal sírásban tört ki. Ráadásul Jazzy is nagyon izgatott volt, hiszen őrületes farokcsóválásba kezdett. El sem tudjuk képzelni, hogy mekkora boldogságot okozott Maile-nek az, hogy újra vele lehet halottnak hitt kutyusa.

halottnakhittkutya

Ebben a videóban megtekintheti a megható találkozást:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló