A kutya kétségbeesetten próbálja kidugni lábát a rácson, hogy valaki megmentse

kutya próbál menekülni a menhelyről

Az USA Texas államéban egy kis vidéki kennelben Dallasban él az a 9 hónapos pitbull, akit JJ-nak neveztek el. Nemrég találták őt meg, egy olyan út közelében, ahol általában rengeteg kutyát dobnak ki és hagynak magukra. Patti Dawson, a Dallas DogRRR elnöke, az állatjóléti szövetség elnöke elmondta a Dodónak: “Elég sovány volt, … látni lehetett a bordáit. Nem tudom, mennyi ideje élhetett az utcán, de nehéz volt a túlélésért küzdeni ez biztos.”

De két héttel azután, hogy egy kis kennelben helyezték őt el ahol csak hat hely volt, elérkezett az idő: JJ sorsa kérdéses lett. El akarták altatni, hogy így felszabadítsanak egy helyet egy másik állat számára. De szerencsére a fiatal pitbullra felfigyelt valaki. Marina Tarashevska volt az, aki ezt mondta első találkozásukról: “Az állategészségügyi tisztviselő azt mondta, hogy nem eszik, vak és süket (…) Amikor kivették őt a kennelből azonnal odarohant hozzám. Mikor visszavitték őt a helyére és Marina távozni készült, a kutya utolsó kétségbeesésébe kinyújtotta a mancsát rácson, mintha könyörögne, hogy megmentsék őt meg a közelgő haláltól.”

kutya próbál menekülni a menhelyről

Marina azt mondta :”Szegény kutya, kinyújtotta a mancsát, mintha azt akarná mondani, hogy mentsetek már meg. Annyira szomorú volt az egész. A legszörnyűbb dolog az, ha hagyod hogy egy ilyen kutyát kivégezzenek. Az életéért könyörgött.”

kutya próbál menekülni a menhelyről


Tudván, hogy a kutyának már nem volt sok ideje hárta, Marina megkérte a Dallas DogRRR vezetőjét Pattit, hogy hadd vegye ki egy kicsit a kutyát a kenneléből. Patti ebbe azonnal beleegyezett. Marina elvitte a kutyát állatorvoshoz ahol megkapta a megfelelő oltásokat aztán pedig egy befogadó családot keresett a számára. JJ most nagyon jó helyen van, de ennek ellenére még nagyon ideges, látszik rajta, hogy sok mindenen keresztül ment és nagyon megviselte őt az utcai élet. De szerencsére most egy olyan családnál van, aki szívesen gondoskodik róla. Sok kedvességet kap és már nem kell félnie attól, hogy helyhiány miatt el kell hagynia a lakóhelyét. A sok figyelem és a gondoskodás meghozta eredményét.

Beletelik egy kis időbe amíg a kutyának végeleges helyet találnak de szerencsére addig is jó helyen van.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló