A kiskutya mindennap elviszi kedvenc játékait egy teknősnek, aki a legjobb barátja

Majdnem egy éve egy pici kölyökkutyát a gazdája hazavitte örök otthonába. A kutyát Skippynek nevezte el. A kölyök energiabomba lett, amikor új otthonába lépett. Nagyon izgatott volt, és hamar megszerette új otthonát.

Skippy új családjának volt otthon egy Tilly G nevű teknősbékája. Amikor megismerkedett a teknőssel, azonnal egymásra hangolódtak. Szoros köteléket alakítottak ki egymással, és mindennap alig várták, hogy találkozzanak. Skippy és Tilly G szerették együtt tölteni az időt.

legjobbbarat

Sajnos Tilly G-nek nagyon nehezen indult az élet. Megrepedt a páncélja, és egy ketrecben élt. Szerencsére az állatvédők megmentették.

Skippy szerette megosztani játékait teknős barátjával, és naponta új játékkal lepte meg Tilly G-t. Vagy a saját sípolós játékát, vagy egy botot vitt oda neki. Olyanok voltak együtt, mint a gyerekek. Skippy minden reggel egy kis “táncot” tartott Tilly G-nek.

legjobbbarat

Skippy így fejezte ki Tilly G iránti szeretetét. Valahányszor találkozott a teknőssel, minden alkalommal el volt ragadtatva tőle. Mintha Skippy találkozott volna egy rég nem látott családtaggal, akivel sokáig nem találkozott. Néha puszival és fejdörzsöléssel mutatja ki, hogy mennyire szereti legjobb barátját.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló