A gazdi kiborul, amikor a kutyája beugrik a tóba, de aztán észrevesz valamit a kutya szájában

hősieskutya

Jax, a fekete labrador gyakran kalandos ösvényeken merészkedik ki a vadonba gazdájával, Rick Sauerrel. Az egyik ilyen kirándulás során a duó egy tópartra ment, hogy gyönyörködjön az ottani bőséges természetben. De Rick pánikba esett, amikor Jax magára hagyta, és hirtelen belemerült a zavaros tóba.

Rick tudta, hogy a gondozatlan tó tele van benőtt gyomokkal, és félt, hogy Jax bajba kerülhet. Kiabált a kutyájának, és könyörgött neki, hogy jöjjön vissza a biztonságos szárazföldre. De ekkor észrevette, hogy Jax felkap valamit a szájában. A kutya végül visszament a gazdájához, de aggodalmasnak tűnt.

hősieskutya

Ebben a videóban azt látjuk, hogy a gazdi rájön, hogy könyörületes kutyája éppen megmentette egy haldokló kismadár életét! Nyilvánvalóan a kismadár tanult repülni, de elvesztette az egyensúlyát, és a tó kellős közepébe esett. Mivel Jax szemtanúja volt, amint a madár a felszínen maradásért küzd, kezdeményezte, hogy egyedül mentse meg a szegény lelket!

Rick megtalálta a madárfészket, és visszaadta anyjának a bajba jutott madarat. Néhány hét után el is ment megnézni a madárfiókát, és megkönnyebbült, amikor látta, hogy boldogan nő fel testvéreivel. Jax igazi hős, aki vigyázott erre a haldokló kis madárkára!

Kattints az alábbi videóra, és nézd meg az önzetlen Jax hősies mentőakcióját a madárfióka megmentésére!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló