A kutya órákon keresztül kétségbeesetten kapaszkodik, miután beleesett egy mély kútba

Miután egy kutya beleesett egy mély kútba, órákon át úszott körbe-körbe, kétségbeesetten várva, hogy valaki segítsen neki. Végül annyira elfáradt és elgyengült, hogy már nem tudott úszni – és ekkor végre valaki észrevette.

Egy falusi ember végre észrevette a szegény kutyát, aki kétségbeesetten kapaszkodott a kút falába, és felvette a kapcsolatot az Animal Aid Unlimiteddel, remélve, hogy segíthet. Az állatmentők azonnal kimentek megkeresni, és amikor odaértek, úgy tűnt, szegény kutya már feladta a reményt.

kútbaesve

Amint látta, hogy megérkezett a segítség, a kimerült kutya minden erejét összeszedte, és úszni kezdett körbe-körbe, annyira izgatott volt, hogy látja megmentőit.

Az édes kutya továbbra is körbe-körbe úszkált, miközben egy állatmentőt leeresztettek a kútba. Izgatottan üdvözölte, majd hagyta, hogy a hálóba helyezze. A fent maradt állatmentők ezután lassan elkezdték óvatosan felhúznia hálót, míg végül biztonságban volt a karjukban.

kútbaesve

A kutyát ezekután azonnal állatorvoshoz szállították, ahol rengeteg helyet kapott a pihenésre, sok szeretetet és ölelést, amit vidáman fogadott. A kedves állatmentők nélkül a szegény kutya valószínűleg megfulladt volna. Úgy tűnik, rájött erre, és nagyon hálás nekik, hogy megmentették az életét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló