Ölelkezve könyörögtek az örökbe fogadásért az altatásra ítélt kutyák

ölelkezőkutyák

Sajnos sok menhelyen élő kutya számára sokára jön el vagy legrosszabb esetben el se jön a gazdi. A történetünk szereplői is régóta voltak már a menhelyen örökbe fogadásra várva, azonban senki nem érdeklődött irántuk, ezért el akarták őket altatni. Szerencsére egy fotó örökre megváltoztatta az életüket.

Kala nagy szeretettel ölelte Keirát, mintha mindketten tudnák, hogy mi fog velük történni és így próbálta vigasztalni társát. A menhelyen dolgozó emberek azonnal lefotózták és kitették a közösségi oldalakra, hátha így sikerül gazdit találni nekik, mielőtt túl késő lenne.

ölelkezőkutyák

A posztba pedig ezt írták: “Kala vagyok, ő Keira. Mindketten nagyon félünk, amit a menhelyen dolgozók is látnak, de csak azt mondogatják egymásnak, hogy sajnos ma van a határidő. Valakinek meg kell minket mentenie, különben mi leszünk a következők akiket elaltatnak.”-

“Ma van az utolsó napjuk, hacsak nem tudja valaki megmenteni őket. Ez olyan sürgős, amilyen sürgős csak lehet, nincs több időnk, sajnos nincs elérhető ideiglenes nevelő.”- írták lentebb a posztban.

A menhelyi dolgozók elmondták, hogy a poszt nagyon népszerű lett és 2 óra alatt jött értük a megmentő, aki szerencsére mindkét kutyust örökbe fogadta, így nem kellett őket szétválasztani. Kala és Keira most boldogabb, mint valaha szerető gazdijukkal.

ölelkezőkutyák

ölelkezőkutyák


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló